The best Side of kaszinó az interneten

Ugyanakkor sikerült nekik megtartani a múlt szezon legjobb játékosait, és az egyetlen, aki Helloányozni fog, az M’Baye Niang AC Milanoból, aki befejezte a vendéglését. Néhány más játékosnak is befejeződött a vendégeskedése, de már senki érdekes nincsen köztük. Watford a ligát hazai döntetlennel kezdte Liverpoollal 3:three és azután Bournemouth pályáján 2:0 győzelemmel, aki tavaly a 9. helyen végzett. A csapatot Marco Silva vezeti, a szombati párbajban nem léphet gyepre Mauro Zácharge a sérülése miatt, de ez a játékos nem kulcsfontosságú, sem Craig Cathcart szintén sérülés miatt, és José Holebas, büntetés miatt.

Ha Szlovákia nem is győzne Skóciában, van még remény a 2. helyre, mivel az utolsó fordulót otthon játsza Máltával, és a skótok medig Szlovéniában játszanak, a szlovénok otthon erősek.

FC Valencia egy kicsit gyengébb időszak után, amely okja a pénzügyi gondok voltak, úgy látszik abba a pozicióba jutnak lassan, ahová tartoztak még nemrégen. A csapat játékosai érték pénzben 181 millió euró. A kapus erősítés Juventusztól Neto, a védelemben pedig Garay, Murillo(a két játékos indulása sérülések miatt kérdéses), Gabriel Bautista vagy Montoya, a pálya közepén Parejo, Kondogbia, Soler, Pereira vagy Guedes, aki indulása szintén kérdéses, a támadásban pedig Mina, Zaza és Rodrigo.

Ezen kívül a csapatnak nagy esélyei vannak még olyan helyekre jutni, amelyek biztosítják a kupákat, ez nagyon vonzó a csapat számára.

És megfelelő kompenzáció a távozott játékosok helyére nincs. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a jövő szezon Utrecht számára komplikáltabb lesz, mint az előző. Minden esetre Valletta csapatára elégnek kellene lenni a megmaradt játékosoknak is, mint otthon, úgy idegenben is. Előny, hogy az első párbajban, amelyben jó helyzetbe szeretne Utrecht jönni, idegenben játszák. De ne csak bíráljak, Utrecht csapatában azért még maradt minőség is, Conboy, Leeuwin, Troupée, Ayoub, Willem Janssen, Zakaria Labyad vagy Nacer Barazite megmaradtak a csapatban.

Szerintem Besiktas határozottan nem olyan kivülálló csapat tekintettel a jelenlegi sortájára. A csapatban elégé tapasztalt játékosok játszanak, mint például elül Quaresma, Babel, vagy Talisco, a padon Alvaro Negredo. De a védelemben sem játszanak rosszabb fiúk, Pepe, Tošič, vagy Gary Medel.

Villareal a múlt szezonban az five. helyen végzett. Évről évre a táblázat elején tartózkodik és az idén sem lesz ez nagyon másképen. De jelenleg a csapatban katasztrofális nagy a gyengélkedés, egészen heten gyengélkednek, közöttük Robert Soriano, Bruno Soriano, és Mario Gaspar indulása is kérdéses. Az első körben még Cédric Bakambu sem nem játszhatott, így a vereségük a verseny újoncával nem meglepetés.

Troyes AC foci klubja 16 kör után a táblázatban a fifteen. helyen van csupán eighteen ponttal. A verseny újonca az utolsó párbajban habozott és hagyta maga elé kerülni Guingampot, amikor vele 0:one vereséget szenvedett. Ez a második veresége egymás után a játékosit megsújtotta és maguk a játékoso azt jelentették ki, hogy a párbaj számukra nagyon nagy csalódást okozott.

A Bajnokok Ligája következő párbajában Monaco pályáján találkozik a házigazdával a török Besiktas. Monaco már megmutatta, hogy ez nem így lesz, mint a tavalyi szezonban. A nyári huzat a fileő oka annak. Mbappé távozása után hiányzik nekik az a gyors futó, aki minden gyors labdát utolért a védelem mögött. És vagy kitalált egy gólhelyzetet, vagy jómaga gólt szerzett. A pálya közepén érezhető szintén Bakayok hiányzása is, kit senki sem tud jól helyettesíteni.

Chelsea a párbajba mindent belead, mivel az idei harc a legjobb 4 között nagyon bonyolult lesz. Ezért olyan párbajokat, mint Swanseával, könnyedén meg kell nyernie. Ezért azt hiszem, hogy már az one. perctől Chelsea nyomni fogja az ellenfelét és hamarossan vezetésbe jutnak.

Deportivo Alavés csapatára sixty five kilométeres út vár Spanyolország déli részére, ahol San Mamés Barria stadionján találkozik a házigazdával Athletic Bilbaoval. Nézzünk jobban a házigazdára. Bilbao seventeen kör után a táblázat twelve. helyét foglalja 21 ponttal. A baszk Bilbao a 2017-es évet egy győzelemmel fejezte be Genuine Betis ellen 0:2 arányban és ehez meg van a tovább jutása is az Európa Liga következő fázisába. A klub jelenleg sikeres és csak six pont választja a Kupáktól. A rajongói a sikeres tovább jutástól az Európa Kupán jövőre is a csapatot látni akarják ebben a versenyben, így nem lesznek elégedettek a táblázat közepével.

FC Koppenhága lesz a favorit minden párbajban a dán bajnokságon, talán csak Brondby ellen ez nem lesz ilyen egyértelmű, ezért a szezon elején indokolt kihasználni a jobb szorzókat. Bízok benne, hogy here a three pont a fileővárosban marad.

Az utolsó ten kölcsonös párbajból six-two-two a mérleg Valencia szempontjából. Valencia szép, támadó focit játszik, erről tanúskodik a gólok száma is. Hiányozni fognak ugyan játékosai, de a házigazdának is hiányoznak játékosok a védelemből, ezt kellene nekik kihasználni.

A Bajnokok Ligája selejtezőjének az utolsó szakasza előtt vagyunk, ebben kemény harcok fognak zajlani. Az utolsó kör első párbajai vannak itt, én Napoli és Great párbaját választottam elemzésemnek. Napoli a tavalyi szezonban az olasz bajnokságon a szép, harmadik helyen végzett. A hódítói csak Juventusz, aki csak five ponttal szerzett többet, és AS Róma, aki csak egy ponttal szerzett több pontot, mint Napoli. Így tehát Napoli 86 pontot szerzett 26-8-four mérlegléssel és 94:39 gólaránnyal. A csapat tehát a legtöbb gólt szerezte az összes csapatok közül a versenyben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The best Side of kaszinó az interneten”

Leave a Reply

Gravatar